Up&Go Frequently Asked Questions

Wat is Up&Go?

Up&Go is een lekker en drinkbaar, voedzaam drinkontbijt voor mensen die betere dingen te doen hebben dan op hun dooie gemakje te ontbijten!
Kijk bij Onze Producten voor meer informative.

Welke smaken Up&Go zijn er?

Up&Go is er in vier smaken: Milk Chocolate, Vanilla, Banana & Honey en Strawberry & Raspberry. Op het hoofdkantoor van Up&Go is er grote verdeeldheid welke het lekkerst is, dus misschien kun je ons laten weten wat jouw favoriet is. Kijk bij Onze Producten voor meer informative.

Waar kan ik Up&Go kopen?

Up&Go staat in de zuivelkoeling bij Albert Heijn.

Welke allergenen bevat Up&Go?

Goede vraag – Up&Go bevat melk, haver en soya.

Is Up&Go geschikt voor mensen met coeliakie?

Up&Go is gemaakt van haver, en dat bevat maar heel weinig gluten en avenine (wat soms een reactie veroorzaakt bij mensen die coeliakie hebben). Het kan ook gerst bevatten. Er zitten dus echt bijna, bijna, bijna helemaal geen gluten in Up&Go, onze elfjes werken er nog aan om het helemaal glutenvrij te maken.

Is Up&Go geschikt voor kinderen?

Zeker weten! Up&Go is perfect voor kinderen en tieners die geen tijd hebben om aan tafel te zitten en hun ontbijt op te eten. Het is ideaal voor op school of als een voedzame energieboost als je gaat sporten. Up&Go bevat niet veel vet, en daarom raden we het af voor kleintjes jonger dan twee jaar. Die kunnen de extra energie die volvette producten hebben goed gebruiken

Is Up&Go geschikt voor zwangere vrouwen?

Jazeker. Up&Go is veilig voor zwangere vrouwen. Natuurlijk als onderdeel van een gezond, gebalanceerd dieet. Maar dat wist je al.

Is Up&Go geschikt voor vegetariërs?

Ben jij een herbivoor? Dan is er goed nieuws! Up&Go is geschikt voor vegetariërs die zuivel drinken.

Hoeveel eiwit/proteïne zit er in Up&Go?

Up&Go is een goede bron van proteïne! Als je één pak van 330ml achterover slaat, dan sterk je jezelf met 12,8 gram eiwit. Karibim, karaboem!
Een ei bevat ongeveer 6 gram proteïne.

Kan ik de verpakking van Up&Go recyclen?

Nog niet, maar daar wordt aan gewerkt.

Waar wordt Up&Go gemaakt?

Up&Go wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.